Stokke komt met frisse lente looks!

Nu de winter op zijn einde loopt en natuur weer aan het ontwaken is, is het tijd om de magie van de lente in huis te halen! Frisse en vrolijke kleurtjes zijn hier voor dus onmisbaar! Zo komt Stokke ook met de nieuwste collectie accessoires voor de Tripp Trapp stoel. Prachtige Scandinavische design met nieuwe, op de natuur geïnspireerde kleuren en dessins. I’m just lovin’ it!

De Tripp Trapp Classic Kussenset is verkrijgbaar vanaf € 39,-.

Tripp Trapp Classic Kussenset in acht nieuwe dessins

Door de combinatie van het zachtste organische katoen en een gemakkelijk afneembare PFC-vrije coating straalt deze collectie veel charme uit. Tussen de lente-proof kleuren en dessins zit er sowieso één die bij jou past. De collectie bestaat uit: Icon MulticolorIcon GreyPink FoxBlue FoxHoneycomb CalmHoneycomb HappyLucky Grey en Lucky Terrazzo Petrol.

Het Tripp Trapp Baby Kussen is verkrijgbaar vanaf € 44,-.

Tripp Trapp Baby Kussen in aangepast design
Als kindjes voor het eerst rechtop gaan zitten, hebben ze vaak nog wat extra steun nodig. Het Tripp Trapp Baby Kussen (geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 6 tot 18 maanden) is zorgvuldig ontworpen en zo gevoerd dat het optimale ondersteuning biedt in deze periode. Het Baby Kussen is verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren – Sweet Hearts en Timeless Grey.

De Tripp Trapp Newborn Set is verkrijgbaar voor € 99,-. De Tripp Trapp Newborn Set Cover is alleen los te verkrijgen vanaf € 34,-.

Tripp Trapp Newborn Cover
De Tripp Trapp Newborn Set voelt door het organische katoen heerlijk zacht aan en biedt jouw baby extra comfort door de stevige, maar prettige voering. De nieuwe cover is makkelijk op de Newborn Set aan te brengen en eraf te halen en is wasmachinebestendig, zodat de omgeving van jouw kindje schoon blijft. De Newborn Set Cover is dubbelzijdig, Sweethearts White en Sweethearts Grey, en kan dus op twee manieren gebruikt worden.

De EzPz by Stokke placemat voor de Tripp Trapp Tray is verkrijgbaar vanaf € 29,-.

EzPz™ by Stokke™ placemat voor het Tripp Trapp tafelblad
Als kindjes net zelfstandig beginnen te eten zijn omvallende bordjes onvermijdelijk. EzPz heeft hiervoor een placemat – met ‘ingebouwd’ bordje en bekerhouder – die vast blijft zitten aan het Stokke tafelblad, waardoor eetmomenten minder rommelig en dus leuker worden. De vernieuwde versie van de EzPz placemat by Stokke heeft een aangepaste vorm, blijft nog beter aan het tafelblad plakken en is verkrijgbaar in twee zachte kleuren: Soft Mint en Soft Grey. Heb je geen Stokke tafelblad? Geen probleem! Je kunt deze veelzijdige placemat ook gewoon op tafel leggen en de kinderstoel van je kindje aanschuiven.

Dit is toch te schattig voor woorden?
De meisjes versie!

Voor meer informatie, prachtige prints en accessoires neem een kijkje op de site van Stokke!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.