Verras je moeder met een UNIEK cadeau!

10 mei is het alweer moederdag, tijd om onze mama’s in het zonnetje te zetten. Vanmiddag ontving ik een pers bericht en deze trok echt mijn aandacht, want wat een geweldig cadeau idee!

Een concept, twee uitvoeringen!

De items zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de #lovedbyme Necklace for Mom en de #oneheart Necklaces for Mom & Daughter. Beide kettingen zijn verkrijgbaar in sterling silver en gold-plated messing. De hartjes zijn verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, neon-rood, poederroze en iriserend (regenboogeffect). 

concept 1: #lovedbyme Necklace for Mom

Aan de #lovedbyme Necklace for Mom kunnen tot wel drie hartjes! Waarbij elk hartje door een ander kind is getekend. Super leuk om samen met broer(s) en/of zus(sen) mama te verassen. 

Prijs: 39,00 – 45,00 euro

Hoe het werkt

  1. De kids tekenen een hartje met een zwarte pen
  2. Maak een foto van de tekening(en)
  3. Upload de foto bij de bestelling en wij gaan met de ketting aan de slag!

Concept 2: #oneheart Necklaces for Mom & Daughter


Een prachtig moeder dochter sieraad en symbool voor de bijzondere band tussen moeder en dochter. Ook hier tekent dochterlief een eigen hartje, die wij vervolgens precies zo uitsnijden en waar wij twee unieke kettingen van maken: één voor moeder en één voor dochter. 

Prijs: 54,00 – 59,00 euro

Over CRE8


Lokaal, Sociaal, Persoonlijk & Uniek. Wij zijn CRE8 social venture, een werkplaats én winkel in hartje Amsterdam waar we al onze producten zelf maken. Wij maken op maat voornamelijk gepersonaliseerde producten. Onze makers zijn kwetsbare jongeren, zij volgen bij ons een leerwerk-traject. In hun tijd bij CRE8 leren zij praktische skills en werken zij aan hun persoonlijke doelen. Op deze manier bieden wij hen een veilige plek waar zij zichzelf kunnen ontwikkelen met als doel doorstromen naar een opleiding of werk. Zo willen wij ook de meest kwetsbaren een kans geven om mee te doen in onze maatschappij.

Over TURINA Jewellery


TURINA creëert modieuze, grafische en verfijnde accessoires van onconventionele materialen en benadrukt hiermee jouw persoonlijke stijl op een speelse manier. Als een kers op de taart geven onze accessoires jouw outfit nét die finishing touch. Alle sieraden worden in onze studio in Amsterdam ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd

Als dit geen geweldig en uniek cadeau is dan weet ik het ook niet! Ik ben er in ieder geval helemaal weg van! Want wat is er nou leuker, dan een kunstwerkje van je lievelingsmensjes om je nek dragen op zo een leuke manier!!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.