Zeemeerminnen collectie van Playmobil

Afgelopen woensdag hebben wij de nieuwe collectie van Playmobil mogen bewonderen. Vandaag vertel ik jullie meer hier over.

De thema van dit seizoen is de magische onderwaterwereld waar zeemeerminnen de hoofdrol in spelen. Zoals we dat van Playmobil gewend zijn is dit ook weer een geweldige collectie!

Koraalpaviljoen met lichtkoepel € 74,99
Nachtlamp in schelp met meerminnen € 44,99
Koning der zeeën met haaienkoets € 24,99
Zeemeermin met zeeslakkengondel € 22,99
Parelvissers met roggen € 34,99

Naast dat we de leuke nieuwe collectie te zien kregen, hebben we ook genoten van heerlijke zeemeerminnen gebakjes, lolly’s etc. Konden de kinderen op de foto met echte zeemeerminnen, in een schelp. Ook draaide er een zeemeerminnen film, welke wij helaas niet konden zien. Het jongste mannetje was vermoeid van een middag met zoveel indrukken, dus vertrokken wij richting het huis.

Aan het einde van deze onwijs leuke middag kregen wij bij de uitgang een leuke goodie bag. In de goodie bag zat onderanderen een doos met Nachtlamp in schelp met meerminnen . De jongens waren er super blij mee en de schelp werd gelijk die avond als een nachtlampje gebruikt.

Wil je zien hoe leuk alles versierd was en wat we nog meer die dag hebben gedaan? Of op de hoogte blijven van onze nieuwtjes? Volg mij dan op Instagram!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.